coafor cluj napoca, salon J'adore JuniorSalonul J’adore Junior reprezintă eleganță, stil și o ambianță plăcută, în care fiecare femeie se simte răsfățată și detașată de grijile vieții cotidiene. Salonul J’adore Junior reprezintă profesionalism, o echipă cu experiență de 10 ani în domeniu, gata să satisfacă cele mai pretențioase gusturi.
Specialiștii salonului J’adore Junior vă vor propune stiluri noi, aparte, în conformitate cu dorințele voastre. Produsele utilizate la salon sunt profesionale, de top, iar stiliștii J’adore Junior frecventează constant seminarii și cursuri, pentru a fi la curent mereu cu noile tendințe în materie de beauty.

La J’adore Junior fiecare clientă este unică, fiind tratată cu mult respect și asta pentru că J’adore Junior promovează feminitatea, bunul gust și rafinamentul fiecărei doamne. Pentru a vă bucura de servicii profesioniste trebuie doar să faceți o vizită sau o programare telefonică la salonul J’adore Junior, situat pe strada Câmpului la numărul 87 (la etaj), care vă va răsfăța cu servicii de hairstyling, manichiură, cosmetică, masaj și epilare definitivă de luni până sâmbătă.

Dă mai departe...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin