Costume pentru copii - Spiderman

Să devii cel mai prietenos super-erou din cartier nu a fost niciodată mai ușor. Cu ajutorul J'Adore Junior, copilul tău poate deveni Spiderman pentru o zi. Cu siguranță, costumul Spiderman pentru copii va fi atracția oricărei petreceri pentru copii.  Costumul este original, importat, iar materialul este poliester. Are glugă inclusă, ”mușchi” în zona brațelor și pieptului și design grafic reprezentând un păianjen pe piept.

Detalii...

De ce vin clienții noștri la J'Adore Junior (III)

“Timpul devine din ce în ce mai important pentru orice familie, așa că pentru mine e important să merg într-un salon în care timpul este utilizat eficient. Începând de la faptul că funcționează pe bază de programări și terminând cu rapiditatea cu care se desfășoară totul. E foarte cochet, modern,

Detalii...

De ce vin clienții noștri la J'Adore Junior (II)

DSCN2430 ”Soția s-a ocupat de programare. Eu
am ajuns aici pentru prima dată. Dar am văzut câte ceva pe internet și am auzit lucruri pozitive de la cei care au mai fost. Cred că, din tot ce am mai văzut de acest gen, e cel mai interesant și mai cochet loc. Scaunele de tuns cu mașinuță incorporată sunt probabil cel mai mare atu. Cel puțin în ce îi privește pe copii.”

Horia, 32 de ani

Detalii...

De ce vin clienții noștri la J'Adore Junior (I)

salon jadore junior clienti“În primul rând venim aici pentru că ne place cum tunde Sebastian, și cum se comportă cu clienții, cum vorbește. În timp, a devenit chiar un prieten foarte bun. Dă mereu dovadă de seriozitate maximă. De obicei ne tundem aici toată familia, și adulții și copiii. Aș recomanda și altor cunoștințe, fără să ezit.

Copilul așteaptă foarte mult vizita la frizer. Întreabă mereu “când mergem? când mergem?” și e mereu nerăbdător. Pentru el e mereu o distracție.”

Sorin, 24 de ani

Detalii...

aparat descompunere grasimi

Aparatul Beauty Progress pentru descompunerea grăsimilor

aparat descompunere grasimiUltima noutate la salonul nostru este un aparat multifuncțional, adaptat clienților care își doresc să elimine mai ușor grăsimile corporale. Programele aparatului Beauty Progress sunt în așa fel create încât să facă față nevoilor și cerințelor fiecărui individ. Aparatul poate ține cont dacă clientul este bărbat sau femeie, ține cont de vârsta acestuia, nivelul de activitate, profilul corporal

Detalii...

Dă mai departe...Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin